• Que és el dret col·laboratiu?

    Association Catalane de Droit Collaboratif

    NOUS PROMOUVONS DE NOUVELLES MÉTHODES DE RÉSOLUTION DES CONFLITS

QU’EST-CE QUE LE DROIT COLLABORATIF

Le droit collaboratif c’est une méthode alternative de résolution de conflits qui permet aux avocats de mener à terme une négociation d’une manière innovante, collaborative honnête et sincère face à l’autre part, sans que ceci signifie la perte de fermeté dans la défense des intérêts de leurs clients. L’objectif est d’arriver à une solution qui permette à leurs clients d’éviter un procès judiciaire long et couteux.

A la recherche de solutions conjointes

Cette méthode transforme le client en protagoniste et participant principal car il s’inmplique dans tout le procès négociteur, ce qui permet et facilite les accords entre les parties.

Advocats formats en Dret Col·laboratiu

La force du travail en équipe.

Le procès de négociation se déroule de manière conjointe entre les avocats collaboratifs et les clients même, de plus, inclure d’autre professionnels de divers domaines comme psychologues, coachs, experts, médecins, architectes, notaires etc…

Background

Característiques del dret col·laboratiu

El dret col·laboratiu, es desenvolupa en un procés basat en les necessitats i els interessos de les parts, on les tècniques, mecanismes i eines sobre la gestió de conflictes, la gestió de les emocions i de les relacions entre les parts, pren protagonisme.

Els advocats col·laboratius coneixen i estan formats per a emprar aquestes eines. Els advocats quan actuen en un procés com a advocats col·laboratius (no és una funció permanent de l’advocat, és una eina més) es comprometen a que en cas de no arribar a un acord satisfactori, no representaran al client en el procés contenciós sobre l’assumpte.

Les valeurs du droit collaboratif

RESPECT
TRANSPARENCE
EQUITÉ
CONFIDENTIALITÉ

Opinion de nos Associés

MARCEL VIDAL

Avocat et Médiateur

Le droit collaboratif est un système extrajudiciaire de résolution de conflits à travers lequel les parties, qui ont le contrôle du processus, négocient eux-mêmes avec l’aide et le support des avocats.

DRA. ELENA LAUROBA

Professeur Titulaire de Droit Civil de L’Université de Barcelone

Les procès basés sur la méthodologie collaborative, conjuguent le savoir-faire des avocats avec la protection des intérêts réels des clients, ce qui permet d’arriver à des solutions créatives et adaptées à chaque cas.

Montserrat Tur Racero

MONTSERRAT TUR

Avocate, Coach et Médiatrice

Le droit collaboratif permet à la profession d’avocat d’offrir la possibilité d’une défense des intêrets de chaque partie avec éthique, respect et travail en collaboration avec l’autre partie.

Membres de l'association.

ANNA MARIA RODRIGUEZ SANCHEZ
AURORA LOPEZ JIMENEZ
CARMEN ADELL ARTIGA
CARMINA SIERRA RUIZ
CARLES DALMAU
EVA BENEIT
ELISABETH VALLÈS ROVIRA
EDUARD RECASENS MARTINEZ

INMA UMBERT MILLET
INMACULADA SUÑE MARBÀ
ISABEL VIOLA DEMESTRE
JUAN ANTONIO RUIZ GARCIA
JORDI TORRAS TOLL
LAURA NOBLE CARPINTERO
MARIANO MARTIN MUNOZ
MARIA EUGENIA PONS DE GIRONELLA
MARIA ELENA LAUROBA

MARIA CONCEPCION BALLESTER COLOMER
MARIA MERCÈ MIRA CORTADELLAS
MARIA JESUS MATEO FERRUS
MARIA DE LOS ANGELES NEGRE BALSAS
MARCEL VIDAL CANOVAS
MARIA ANGELES HILARIO VIDAL
MARIA SERRA MUÑOZ
MARIA INMACULADA RUZ LOPEZ

MILAGROS POAL MANRESA
MONTSERRAT TUR RACERO
NATALIA SANTANDREU I GRÀCIA
NATALIA FERRÉ GIRÓ
NURIA ALBA QUINTERO
PILAR MATEO LISA
PATRICIA ESTEVE ESTEVE
RICARD MUNNE DEDEU
RICARD JUAN FONT

Cours à venir sur le droit collaboratif

Curs de formació en Dret Col·laboratiu

Places exhaurides

Què és? Formació de qualitat, que aporta la certificació com advocat/da col·laboratiu i que és homologable amb els estàndards de les associacions internacionals. Dividit en 4 blocs per temàtiques. Per a professionals del dret o de la gestió de conflictes que vulguin formar-se en la pràctica col·laborativa. Impartit per professores, professors i professionals de l’advocacia i la mediació amb práctica sobre l’aplicació dels principis del dret col·laboratiu.

Primer bloc: 26 i 27 d’octubre.

Taller Intel·ligència col·lectiva i Dret Col·laboratiu

Finalitzat

La complexitat és creixent, i cada dia per agilitzar la nostra adaptació, necessitem integrar una nova mirada que ampliï la nostra consciència i faciliti l’emergència dels nostres recursos col·lectius latents.

La connexió entre intel·ligència col·lectiva i treball col·laboratiu és evident ja que no poden existir una sense l’altre. Intentarem explorar en aquest taller de dues hores, dirigit per dos experts en intel·ligència col·lectiva, aquesta connexió, de forma experiencial i de tal manera que enriqueixi la nostra pràctica professional diària.

Envia un correu a info@dretcolaboratiu.cat si vols assistir a més cursos com aquest o estar-ne informat.

Contactez-nous

Avec la collaboration de

BluemapConsultingGroup
Logo2
GonellComunicacio
LogoIMBgrup