• Que és el dret col·laboratiu?

  Association Catalane de Droit Collaboratif

  NOUS PROMOUVONS DE NOUVELLES MÉTHODES DE RÉSOLUTION DES CONFLITS

QU’EST-CE QUE LE DROIT COLLABORATIF

Le droit collaboratif c’est une méthode alternative de résolution de conflits qui permet aux avocats de mener à terme une négociation d’une manière innovante, collaborative honnête et sincère face à l’autre part, sans que ceci signifie la perte de fermeté dans la défense des intérêts de leurs clients. L’objectif est d’arriver à une solution qui permette à leurs clients d’éviter un procès judiciaire long et couteux.

A la recherche de solutions conjointes

Cette méthode transforme le client en protagoniste et participant principal car il s’inmplique dans tout le procès négociteur, ce qui permet et facilite les accords entre les parties.

Advocats formats en Dret Col·laboratiu

La force du travail en équipe.

Le procès de négociation se déroule de manière conjointe entre les avocats collaboratifs et les clients même, de plus, inclure d’autre professionnels de divers domaines comme psychologues, coachs, experts, médecins, architectes, notaires etc…

Background

Característiques del dret col·laboratiu

El dret col·laboratiu, es desenvolupa en un procés basat en les necessitats i els interessos de les parts, on les tècniques, mecanismes i eines sobre la gestió de conflictes, la gestió de les emocions i de les relacions entre les parts, pren protagonisme.

Els advocats col·laboratius coneixen i estan formats per a emprar aquestes eines. Els advocats quan actuen en un procés com a advocats col·laboratius (no és una funció permanent de l’advocat, és una eina més) es comprometen a que en cas de no arribar a un acord satisfactori, no representaran al client en el procés contenciós sobre l’assumpte.

Les valeurs du droit collaboratif

RESPECT
TRANSPARENCE
EQUITÉ
CONFIDENTIALITÉ

Opinion de nos Associés

MARCEL VIDAL

Avocat et Médiateur

Le droit collaboratif est un système extrajudiciaire de résolution de conflits à travers lequel les parties, qui ont le contrôle du processus, négocient eux-mêmes avec l’aide et le support des avocats.

DRA. ELENA LAUROBA

Professeur Titulaire de Droit Civil de L’Université de Barcelone

Les procès basés sur la méthodologie collaborative, conjuguent le savoir-faire des avocats avec la protection des intérêts réels des clients, ce qui permet d’arriver à des solutions créatives et adaptées à chaque cas.

Montserrat Tur Racero

MONTSERRAT TUR

Avocate, Coach et Médiatrice

Le droit collaboratif permet à la profession d’avocat d’offrir la possibilité d’une défense des intêrets de chaque partie avec éthique, respect et travail en collaboration avec l’autre partie.

Membres de l'association.

ÀNGELS HILARIO VIDAL

ANTONIA MARIA VIÑAS MOLINA

ANNA M. RODRÍGUEZ SÁNCHEZ

AURORA LOPEZ JIMENEZ

BLANCA BARREDO GUTIERREZ

CARLES DALMAU AUSAS

CARMINA SIERRA RUIZ

EDUARD RECASENS MARTINEZ

ELENA LAUROBA LACASA

ELISABETH SALTOR CAMERO

ELISABETH VALLES ROVIRA

EVA BENEIT VILA

GEMMA PUIGBÓ FONT

INMACULADA RUZ LOPEZ

INMACULADA UMBERT MILLET

JORDI TORRAS TOLL

LAURA NOBLE CARPINTERO

LYDIA JARDÍ ORTIZ

MARCEL VIDAL CANOVAS

MARIA JESUS MATEO FERRUS

MARIA MERCÈ MIRA I CORTADELLAS

MARIA ROSA MARTÍ MUÑOZ

MARIA SERRA MUÑOZ

MONTSERRAT TUR RACERO

NATALIA SANTANDREU GRÀCIA

NATALIA SCHAEFER

NURIA ALBA QUINTERO

PATRICIA MESTRE I SOLER

PILAR MATEO LISA

PURIFICACIÓN ROMO TOMÁS

RICARD JUAN I FONT

ROGELIO MARTINEZ AZORÍN

SONIA ALVAREZ GOMEZ

Cours à venir sur le droit collaboratif

Curs de formació en Dret Col·laboratiu

Places exhaurides

Què és? Formació de qualitat, que aporta la certificació com advocat/da col·laboratiu i que és homologable amb els estàndards de les associacions internacionals. Dividit en 4 blocs per temàtiques. Per a professionals del dret o de la gestió de conflictes que vulguin formar-se en la pràctica col·laborativa. Impartit per professores, professors i professionals de l’advocacia i la mediació amb práctica sobre l’aplicació dels principis del dret col·laboratiu.

Primer bloc: 26 i 27 d’octubre.

Taller Intel·ligència col·lectiva i Dret Col·laboratiu

Finalitzat

La complexitat és creixent, i cada dia per agilitzar la nostra adaptació, necessitem integrar una nova mirada que ampliï la nostra consciència i faciliti l’emergència dels nostres recursos col·lectius latents.

La connexió entre intel·ligència col·lectiva i treball col·laboratiu és evident ja que no poden existir una sense l’altre. Intentarem explorar en aquest taller de dues hores, dirigit per dos experts en intel·ligència col·lectiva, aquesta connexió, de forma experiencial i de tal manera que enriqueixi la nostra pràctica professional diària.

Envia un correu a info@dretcolaboratiu.cat si vols assistir a més cursos com aquest o estar-ne informat.

Contactez-nous

  Avec la collaboration de

  BluemapConsultingGroup
  Logo2
  GonellComunicacio
  LogoIMBgrup